Rămâi conectat

Curier Județean

”Intervenție a pompierilor la un accident rutier, lângă o benzinărie din Alba Iulia. Pericol de explozie!” – exercițiu demonstrativ organizat de ISU Alba, de ”Ziua Pompierului”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”Situaţie de urgenţă generată de producerea unui accident rutier în zona benzinăriei Luk Oil de pe b-dul Ferdinand, în care sunt implicate 4 autoturisme. De la unul dintre autoturismele implicate în accident, oprit în stâlpul de reclamă al benzinăriei, a inceput să iasă fum și există riscul aprinderii scurgerilor de carburanți și propagarea incendiului la stația de benzină aflată în imediata apropiere” – acesta este scenariul unui exercițiu demonstrativ organizat de ISU Alba.

Acțiunea se va desfășura joi, 11 septembrie, de la ora 11.00, și va fi efectuată cu ocazia Zilei Pompierilor din România și în baza Planului de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă pe anul 2014.

La exerciţiu participă: Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba; Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba; Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Alba Iulia; Inspectoratul de Poliție al Județului Alba; Inspectoratul Județean de Jandarmi Alba; E-On Gaz S.A; Crucea Roșie Alba; S.C. Electrica S.A.; Apa CTTA Alba; Serviciul de Ambulanță al Județului Alba; Poliția Locală Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Admitere la școala de subofițeri, de pompieri și protecție civilă 2024 – 300 de locuri disponibile

Bogdan Ilea

Publicat

în

Admitere la școala de subofițeri, de pompieri și protecție civilă 2024 – 300 de locuri disponibile Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești a scos concurs pentru 300 de locuri, 275 „subofițer de pompieri și protecție civilă” și 25 de locuri „subofițer administrativ” 25 de locuri. „Vrei sa fii coleg […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea