Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Instructorul auto – consilierul Vasile Crișan vrea fluidizarea circulației rutiere și camere video în intersecțiile din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierul Albei Iulia din partea PSD, Vasile Crișan, de profesie instructor auto la o școală de șoferi din municipiul reședință de județ, a arătat, în cadrul unei conferințe de presă, că in intersecțiile din Alba Iulia ar trebui montate PSD Alba01camere de supraveghere (din banii comunității), iar pentru fluidizarea traficului ar trebui să fie interzisă oprirea/staționarea pe mai multe artere importante ale municipiului. Unii ar spune că pentru fluidizarea traficului ar fi bine ca instructorii auto să nu mai predea ore practice în municipiu, într-un anumit interval orar.

”Alba Iulia este printre puținele municipii reședințe de județ unde nu avem o supraveghere video a celor mai importante intersecții. E bună? Nu e bună? Putem aprecia fiecare, dar să ne facem o impresie vă spun un lucru: în ultima perioadă avem foarte multe situații de furt și tâlhării pentru că au observat și găștile de hoți că ei nu sunt supravegheați. Eu cred că era mult mai important să punem camerele video în municipiu. Ar fi important să avem una la gară, la magazinul Unirea, în Ampoi, în Cetate, la podul de peste Mureș. Nu am zis să le punem toate bine într-un an. (Prin punerea lor – n.r.) am descuraja acele bande de hoți care trec prin Alba Iulia”, a spus Vasile Crișan.

Acesta a arătat că măsura ar reduce accidentele auto, șoferii ar ști că sunt filmați și nu ar mai trece pe culoarea roșie a semaforului.

Consilierul a mai adăugat că a avut o consfătuire la Primărie privind fluidizarea traficului. El ar vrea ca oprirea/staționarea să fie interzise în zonele importante, de pildă, între Bulevardul ”1 Decembrie 1918” și pe strada Cloșca.

(D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea