Rămâi conectat

Ştirea zilei

Instructor auto din Baia de Arieş, trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un instructor auto din Baia de Arieș a fost trimis în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Bărbatul a fost surprins în flagrant, în luna ianuarie 2017, în timp ce primea o sumă de bani de la o persoană pentru a-i facilita acesteia obținerea permisului de conducere.

Potrivit anchetatorilor, instructorul auto Valer Vlad a pretins, în două tranșe, suma de 300 de lei de la o persoană, motivând că trebuie să organizeze o masă de protocol pentru polițiștii examinatori. În urma unui denunț depus la Parchet, instructorul a fost prins în flagrant în timp ce primea o tranșă de 150 de lei. Acesta nu și-a recunoscut faptele motiv pentru care a fost reținut pentru 24 de ore de către Parchet.

Ulterior, instanța de judecată a stabilit că poate fi cercetat sub control judiciar. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în 18 iulie 2017 și va intra în procedura camerei preliminare. Până la pronunțarea undei decizii definitive, inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea