Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Instituțiile din administrația publică, la control. Acțiune a ITM Alba, derulată pe mai multe săptămâni, la nivel de județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

ITM Alba demarează Acțiunea Inspecției Muncii, de informare și control pentru verificarea modului în care sunt respectate cerințele minime de securitate și sănătate în muncă în instituțiile de administrație publică. Controalele se vor desfășura în perioada 26.08-10.10.2019.

Obiectivul acțiunii constă în cresterea nivelului de respectare a legislaţiei din domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă de către autorităţi şi instituţii publice şi clarificarea unor aspecte în ceea ce privește modul de interpretare și aplicare a unor prevederi legale în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă de către angajatorii ţintă.

În acest sens Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba organizează în perioada 26.08-12.09.2019 sesiuni de informare publică la care vor fi invitaţi reprezentanţi ai unităţilor din administraţia publică.

De asemenea vor fi comunicate în mass-media locală mesaje de informare și conștientizare.
Această acțiune a Inspecției Muncii are ca obiectiv prevenirea eventualelor disfuncţii din cadrul sistemului de muncă, astfel încât procesul muncii să se desfăşoare în condiţii de maximă eficienţă, scopul final fiind protejarea vieţii, integrităţii şi sănătăţii lucrătorilor împotriva riscurilor de accidentare şi îmbolnăvire profesională care pot apărea la locul de muncă şi crearea unor condiţii de muncă menite să le asigure acestora confortul fizic, psihic şi social.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba va comunica data și locul unde vor avea loc sesiunile de informare publică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Alertă globală extremă: O furtună solară de o intensitate rară a lovit pământul. Ce urmări ar putea avea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alertă globală extremă: O furtună solară de o intensitate rară a lovit pământul. Ce urmări ar putea avea Alerta furtunii geomagnetice care a lovit pământul a fost ridicată la nivelul 5 din 5, sau „extremă”, fiind prima furtună de nivel G5 din 2003. Oamenii de știință avertizează cu privire la posibilele perturbări ale comunicațiilor în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea