Rămâi conectat

Ştirea zilei

Inspectoratul Școlar Județean Alba cumpără rechizite de 40.000 de euro

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ISJ Alba a lansat licitația pentru achiziția de rechizite școlare pentru elevii din învățământul preuniversitar de stat, primar și gimnazial, ce vor fi acordate gratuit în anul școlar  2013-2014 , sub formă de pachete. Cantitatea este considerabil mai mică decât anul trecut, în consecință și valoarea estimată a contractului este redusă.

Astfel, în schimbul sumei maxime de 175.184 de lei (aproximativ 40.000 de euro) se vor cumpăra 794 de pachete cu rechizite pentru clasa pregătitoare, 584 pentru clasa I; 3.010 pentru clasele II-IV, 2.743 pentru clasele V-VII și 842 pentru clasa a VIII.

Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut iar data limită de depunere a ofertelor este 12 august 2013.

După ce vor fi livrate rechizitele vor fi distribuite gratuit elevilor care provin din familii cu venituri reduse.

În anul şcolar 2012 – 2013 s-au cumpărat 10.900 de pachete cu rechizite (cu aproape 3.000 mai puține decât cantitatea estimată pentru anul școlar ce va începe în luna septembrie), licitația fiind câștigată de o firmă din județul Vâlcea (singurul participant la licitație) care a oferit un preț cu 109 lei mai mic decât valoarea estimată, respectiv 238,576 de lei.

Beneficiarii rechizitelor sunt copii de clasele I – VIII care provin din familii cu venituri mici. Reamintim că alte 5.600 de pachete de rechizite vor fi împărțite la începutul anului școlar elevilor din clasa pregătitoare și din clasa I, în cadrul programului ”Primul ghiozdan”, finanțat de Consiliul Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea