Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Inspecțiile pentru gradele didactice și cele pentru Titularizare 2023 pot fi AMÂNATE, din cauza grevei profesorilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspecțiile pentru gradele didactice și cele pentru Titularizare 2023 pot fi AMÂNATE, din cauza grevei profesorilor

Inspecțiile pentru gradele didactice și cele pentru Titularizare 2023 pot fi amânate, potrivit unui anunț al Ministerului Educației.

CIETEȘTE ȘI: TITULARIZARE 2023: Modele de SUBIECTE și BAREME pentru viitoarele cadre didactice. Când vor avea loc probele scrise

Conform calendarului oficial, organizarea și desfășurarea probelor practice/orale și a inspecțiile speciale la clasă au loc în perioada 24 mai – 30 iunie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La nivel național, de luni, au intrat în grevă peste 150.000 de profesori și peste 70.000 de angajați care fac parte din categoria personalului didactic auxiliar și nedidactic, potrivit sindicatelor.

„Inspecțiile la clasă vor avea loc cu respectarea cadrului legal, în baza programării deja existente sau, dacă este cazul, a reprogramării realizate la nivelul inspectoratelor școlare județene/al Municipiului București în unități de învățământ unde pot fi asigurate condițiile specifice acestui tip de activitate”, a transmis Ministerul Educației.

În informare se arată că „în cursul zilei de ieri, a avut loc o videoconferință cu reprezentanții inspectoratelor școlare județene/al Municipiului București, cu care Ministerul Educației comunică permanent pentru evitarea sincopelor în desfășurarea activității care vizează atât elevii, cât și cadrele didactice, cu respectarea cadrului legal impus de protestul personalului din învățământul preuniversitar.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea