Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Insolvenţa – un respiro pentru SC URBAN SRL Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce a ratat fuziunea cu SC Cugireana SA, URBAN SRL Cugir a demarat procedurile legale pentru declararea stării de insolvenţă. Societatea care are drept acţionar unic Consiliul local Cugir traversează o situaţie financiară grea legată în special de criza de lichidităţi, dificultate ce s-a agravat în timp şi a condus la încetarea de plăţi. O problemă delicată ce semnalează incapacitatea firmei de a satisface obligaţiile faţă de instituţiile financiare ale statului, faţă de terţi şi angajaţii proprii.
Consiliul local Cugir a numit în acest sens un administrator special pe care l-a împuternicit să iniţieze în instanţă şi să urmărească desfăşurarea ulterioară a procedurilor de insolvenţă şi faliment ale SC Urban SRL.
Potrivit managerului unităţii, ing. Vasile Botezan, demersul va da posibilitatea deblocării conturilor pentru a putea realiza achitarea unor obligaţii financiare. Acesta a ţinut să precizeze că firma are şanse de redresare, întrucât a încheiat un contract de prestări servicii pentru Uzină Mecanică Cugir. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

INFORMARE – solicitare de aviz activități de explorare în perimetrul VALEA LEUCII – 26 aprilie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

INFORMARE – solicitare de aviz activități de explorare în perimetrul VALEA LEUCII – 26 aprilie 2024 Această informare este efectuată de: SC LEM RESORUCES SRL cu sediul în Bucureşti, Str. Mircea Eliade, nr. 14, sector 1, camera1, et.1, ce intenţionează să solicite de la Administraţia Naţională „Apele Române” aviz de gospodărire a apelor pentru desfăşurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea