Rămâi conectat

Sport

“ÎNscrie-i lui Moș Crăciun”, concurs de penalty-uri, la Cricău, duminică, 23 decembrie!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, 23 decembrie, pe terenul de fotbal din Cricău, cu începere de la ora 14.00, se va derula un inedit concurs de executare a penalty-urilor, apărător de nădejde al porții fiind… însuși Moș Crăciun.

În preajma Sărbătorilor de Iarnă, Moș Crăciun ajunge și în mijlocul copiilor din comuna Cricău și îi provoacă puștii participanți să-i marcheze din punctul cu var”, a explicat Darius Iacșa, inițiatorul acestui eveniment.

“ÎNscrie-i lui Moș Crăciun” este o întrecerea adresată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani, ce voe executa lovituri de pedeapsă de la 7 metri, câștigătorul urmând a fi răsplătit cu Cupa Crăciunului.

Sponsor principal al evenimentului, organizat de Darius Iacșa împreună cu conducerea clubului Gloria Cricău, este SC Jepo SRL, iar parteneri sunt Mecsol Galda, Pintea Speed, PFA Maria Lupșan și Școala Gimnazială “Decebal” Cricău.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 5, ediția viitoare, 2024/2025, cu 31 de participante repartizate în 3 serii | Vezi programul primei runde și numele noi de la start

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 5, ediția viitoare, 2024/2025, cu 31 de participante repartizate în 3 serii | Vezi programul primei runde și numele noi de la start În viitoarea ediție a Ligii 5, al cărui debut va fi în 14/15 septembrie, vor activa 31 de formații repartizate în 3 serii. Cu 4 echipe mai mult decât în sezonul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea