Rămâi conectat

Actualitate

Înmatricularea mașinilor se va face online, printr-o aplicație: Proiect nou de digitalizare la nivelul MAI

Ziarul Unirea

Publicat

în

Înmatricularea mașinilor se va face online, printr-o aplicație: Proiect nou de digitalizare la nivelul MAI

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că Guvernul a aprobat, prin ordonanţă de urgenţă, un nou proiect de digitalizare la nivelul MAI care vizează procesul de debirocratizare completă a înmatriculării autovehiculelor.

„Astăzi, de asemenea, tot printr-o ordonanţă de urgenţă, facem un pas important în ceea ce înseamnă procesul de debirocratizare completă a înmatriculării autovehiculelor.

Citește și: Istoricul sancțiunilor rutiere poate fi verificat online: Ce trebuie să știe șoferii români

Este, practic, un proiect – dacă nu mă înşel, al cincilea proiect – de digitalizare la nivelul Ministerului Afacerilor Interne în perioada 2022-2023, care, practic, va asigura cadrul necesar pentru MAI să creeze şi să gestioneze o aplicaţie prin care cetăţenii pot înmatricula un autovehicul, pot să transcrie dreptul de proprietate sau să radieze un vehicul – practic, să poată face aceste demersuri fără a fi nevoie să se mai deplaseze la sediul serviciilor de înmatriculare”, a declarat Nicolae Ciucă, miercuri, în cadrul şedinţei de Guvern.

Premierul a precizat că, din datele pe care le are la dispoziţie, doar anul trecut au fost efectuate peste 1,6 milioane de astfel de operaţiuni.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie te poate lăsa printr-un apel fără niciun ban în cont: Cum funcționează metoda spoofing

Ziarul Unirea

Publicat

în

O noua escrocherie te poate lăsa printr-un apel fără niciun ban în cont: Cum funcționează metoda spoofing Escrocii au găsit o nouă metodă prin care încearcă să le fure banii din conturi oamenilor neatenți, avertizează Directoratul Național de Securitate Cibernetică. Este vorba de „spoofing” și înseamnă mascarea identității. Citește și: Schimbare importantă la cardurile de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea