Rămâi conectat

Actualitate

Inițiatorul protestului #șîeu, ofertă inedită pentru Raed Arafat: ”Dacă rămâne fără job, îl angajez eu în secunda doi în firma mea. Lider de companie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Inițiatorul protestului #șîeu, ofertă inedită pentru Raed Arafat: ”Dacă rămâne fără job, îl angajez eu în secunda doi în firma mea. Lider de companie”

Antreprenorul de succes și inițiatorul campaniei #șîeu, are o ofertă inedită pentru Raed Arafat, dacă acesta va fi demis din funcție. Ștefan Mandachi îl așteaptă cu brațele deschise la firma lui, angajându-l pe un post de conducere pe Raed.

O postare pe Facebook a lui Ștefan Mandachi, face furori pe platforma de social media. Acesta îi propune lui Raed Arafat un post de conducere în cadrul firmei sale, în cazul în care fondatorul SMURD va fi demis din funcția de șef al DSU.

„Știu că nu-i la modă poza. Poa’ să mă-njure unii, nu-i bai, da nu-i elegant să stau la cutie. N-am habar ce face (sau a făcut) omul ăsta la serviciu și nici nu-i treaba mea. Subliniez: nu știu ce orori sau eroisme a facut. Nu critic și nici nu laud. Mie-mi pare un obsedat de munca lui, ceea ce-mi place. Sigur a văzut multe coate smulse sau bucăți de creier cald pe asfaltul de pe drumurile noastre nenorocite. Și cu toate astea a rămas pe baricade. (deși putea să-i înjure pe bună dreptate pe ăștia de-au creat contextul acestor tragedii pe șosele)

Acum câteva luni, mă milogeam peste tot pentru interviuri ca să încheg filmul meu documentar. Miniștri, prim-miniștri, președinți, primari, jurnaliști, etc. Unii m-au ajutat mult, alții m-au dus elegant cu zăhărelul: ”eu când zic că vin, vin” Și încă îi aștept. Mi-au dat țeapă, în traducere. M-am întrebat atunci cum au condus ăștia o țară. În fine.

Prin aprilie, îl rog tacticos printr-un sms stufos pe Arafat să accepte un interviu, că e un film despre autostrăzi, victime, bla bla.
Mi-a scris atât: ”Unde sunteti? Unde trebuie să ajung?”

Cam asta e acțiune. Nu vorbărie. Când a spus că vine la filmare, apăi a venit. Fără floricele și alte scheme. (Chiar dacă interviul avea loc într-o fabrică părăsită, fără geamuri).

P.S.: Dacă rămâne fără job, îl angajez eu în secunda doi în firma mea. Lider de companie. Și cred că ar fi bătaie printre antreprenori pentru un om ca el. Pe bani muult mai mulți și stres muult mai puțin. Ia întrebați-i pe patroni. Chiar și pe ăia care simt că Arafat nu mai e la modă deloc.” se arată într-o postare pe pagina de Facebook a tânărului antreprenor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea