Rămâi conectat

Actualitate

INFOTRAFIC: Restricții de circulație, vineri, pe Valea Oltului, pentru decolmatarea șanțurilor de aluviuni . Recomandări pentru șoferi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Traficul se va desfășura dirijat, vineri, 8 ianuarie, pe Valea Oltului, DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 227 și 228 pentru a permite efectuarea unor lucrări de decolmatare a șanțurilor de aluviuni. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste prudență la volan.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, în intervalul orar 08.00 – 15.00, în funcție de condițiile meteorologice, se vor efectua lucrări de decolmatare a șanțurilor de aluviuni, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 227 și 228, pe raza localității Câineni, județul Vâlcea. Circulația se va desfășura dirijat cu ajutorul piloților de trafic.

La această oră, în zonele Milcoiu și Brezoi, se semnalează ninsoare slabă, fără depuneri de zăpadă pe carosabil.

Pentru deplasarea pe suprafețe carosabile acoperite cu polei, gheață sau zăpadă, este obligatoriu ca autovehiculele să fie echipate cu anvelope de iarnă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Când pică Rusaliile în 2024: Câte zile libere vor avea românii de „Cincizecime”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când pică Rusaliile în 2024: Câte zile libere vor avea românii de „Cincizecime” Rusaliile sunt sărbătorite de creştinii ortodocşi în fiecare an. Pogorârea Duhului Sfânt asupra Sfinţilor Apostoli a avut loc la cincizeci de zile de la Învierea Domnului. Acest detaliu temporal explică şi denumirea de „Cincizecime”. Această zi este cunoscută şi sub numele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea