Ziarul Unirea

INFOTRAFIC: Restricții de circulație marți, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva pentru efectuarea de lucrări la carosabil. Restricții valabile și pe parcursul nopții

Marți, 11 august 2020, traficul va fi restricționat pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, în vederea efectuării de lucrări asupra rosturilor de dilatație. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de rulare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, 11 august, este instituită restricție de circulație pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 343+100, în zona municipiului Orăștie, județul Hunedoara, în vederea efectuării de lucrări asupra rosturilor de dilatație. Astfel, circulația se desfășoară doar pe a prima bandă și pe cea de urgență. Restricțiile sunt valabile și pe timp de noapte.

ELIT

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419