Rămâi conectat

Curier Județean

INFOTRAFIC: Restricții de circulație, marți, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe raza orașului Sebeș. Se execută lucrări de reparații asfaltice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Traficul este restricționat în cursul zilei de marți, 1 septembrie 2020, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, în vederea efectuării unor reparații asfaltice.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, 1 septembrie, până în jurul orei 15:00, este instituită restricție de circulație pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 304, pe raza orașului Sebeș, județul Alba. Astfel, circulația se desfășoară doar pe a doua bandă, banda de urgență și prima bandă fiind restricționate până la finalizarea lucrărilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea