Rămâi conectat

Curier Județean

INFOTRAFIC: Restricții de circulație, joi, pe autostrada A1 Sibiu – Sebeș – Deva pentru lucrări de reparații. Segmentele vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Traficul este restricționat joi, pe Autostrada A1 Deva – Sibiu, pe mai multe segmente ale autostrăzii, pentru efectuarea lucrărilor de reparații la carosabil.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 13 mai, pe autostrada A1 Deva – Sibiu sunt impuse mai multe restricții de circulație, în urma unor lucrări, astfel:

– km 274-272, raza localității Săliște, jud. Sibiu, sensul de deplasare Deva-Sibiu sunt instituite restricții de circulație pentru prima bandă și cea de urgență, în vederea efectuării de lucrari reparație partea carosabilă, intervalul orar 08:30- 13.00.

– km 253+900 – 254, sensul de deplasare Sibiu- Deva, jud Sibiu raza municipiului Sibiu sunt instituite restricții de circulație pentru prima bandă și cea de urgență, în vederea efectuării de lucrări vopsire plase pod și reparații consolă parapet, interval orar 08:30 – 13:00.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție Joi, 25 aprilie, pompierii din Alba Iulia, intervin pe Calea Moților, în jurul orei 11:30, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție. Potrivit IPJ Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în mun. Alba Iulia, Calea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea