Rămâi conectat

Curier Județean

Închisoare cu suspendare pentru Adrian Blaj, șoferul care a încercat să mituiască un polițist din Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Adrian Blaj, șoferul de 35 ani, din Mediaş care, în luna iulie a.c., a fost prins în flagrant în timp ce oferea bani unui poliţist din Teiuş pentru a-l determina să nu aplice sancţiunile prevăzute de lege, și-a recunoscut fapta și a fost condamnat la 1 an și 4 luni  de închisoare cu suspendare.

La data de 15.09.2014, Tribunalul Alba a admis acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba şi a dispus condamnarea inculpatului B.A. la pedeapsa închisorii de 1 an şi 4 luni, cu suspendarea executării acesteia sub supraveghere, pe un termen de 2 ani, pentru comiterea infracţiunii de dare de mită prev. de art. 290 alin. 1 Cod Penal”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Serviciul Județean Anticorupție Alba.

Reamintim că șoferul din Mediaș a fost surprins de polițiștii rutieri, la data de 11 iulie a.c., pe DN 14B, în timp ce efectua o depășire pe un sector de drum unde această manevră era interzisă, restricţie semnalizată corespunzător prin indicator şi marcaj rutier.

La solicitarea documentelor, conducătorul auto a încercat să-i ofere poliţistului o sumă de bani pentru a-l determina să nu-l sancţioneze şi să nu-i reţină permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Despre această încercare de mituire au fost sesizaţi procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba care au procedat la delegarea ofiţerilor din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Alba pentru realizarea prinderii în flagrant și efectuarea altor acte de urmărire penală.

Câteva ore mai târziu, în aceeași zi, șoferul a fost prins în flagrant în timp ce oferea poliţistului suma de 150 lei pentru a nu-și îndeplini atribuţiile de serviciu și a nu lua măsurile legale împotriva sa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat Peste 5 litri și 8 kg de substanțe de protecția plantelor au fost confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea. Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea