Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Început de toamnă bogat în evenimente, la Teiuș. „Belșug Teiușan”, o sărbătoare a recoltei și a oamenilor vrednici

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

BELȘUG TEIUȘAN – o sărbătoare a producătorilor și a produselor locale din orașul Teiuș

Din cele mai vechi izvoare, Teiușul a fost centrul comercial de excepție, iar simbolul comerțului se află de mult timp pe steagul orașului.
Recunoscut pentru târgurile sale de animale și agricole, cu produse derivate, Teiușul este o așezare binecuvantată, situată la confluența a două râuri, Mureșul și Valea Geoagiului, cu pământuri mănoase și oameni vrednici.

Începută în urmă cu câțiva ani, aflată acum la a VII-a ediție „Belșug Teiușan” este o sărbătoare a orașului, a celor ce ne asigură fructe și legume proaspete, alături de alte produse de origine animală din gospodării sau ferme proprii.

Prin împletirea eforturilor producătorilor locali, a administrației locale din Teiuș, a școlii teiușene, suntem convinși că reușim să punem în valoare pe cei care ridică prestigiul orașului nostru.
Vă așteptăm în Piața Agroalimentară a orașului Teiuș, sâmbătă, 7 septembrie 2019, ora 9:00, să dăm valoare împreună „Belșugului Teiușan”!:

Ora 9:00 – vizualizare standuri comercianți , negoț de toamnă;
Ora 9:30 – deliberare expoziție standuri;
Ora 10:00 – deschiderea evenimentului, alocuțiuni, program artistic dedicat toamnei și belșugului ei. Participă elevii Liceului Teoretic Teiuș și Ansamblul „Dor Teiușan”;
Ora 10:55 – acordare diplome și premii, tombola producătorilor locali merituoși;
Ora 11:40 – demonstrație SVSU TEIUȘ;
Ora 12:00 – închiderea manifestărilor/discuții și concluzii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 19 MAI 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 19 MAI 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 19 MAI 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea