Rămâi conectat

Ştirea zilei

Început de toamnă bogat în evenimente, la Teiuș. „Belșug Teiușan”, o sărbătoare a recoltei și a oamenilor vrednici

Ziarul Unirea

Publicat

în

BELȘUG TEIUȘAN – o sărbătoare a producătorilor și a produselor locale din orașul Teiuș

Din cele mai vechi izvoare, Teiușul a fost centrul comercial de excepție, iar simbolul comerțului se află de mult timp pe steagul orașului.
Recunoscut pentru târgurile sale de animale și agricole, cu produse derivate, Teiușul este o așezare binecuvantată, situată la confluența a două râuri, Mureșul și Valea Geoagiului, cu pământuri mănoase și oameni vrednici.

Începută în urmă cu câțiva ani, aflată acum la a VII-a ediție „Belșug Teiușan” este o sărbătoare a orașului, a celor ce ne asigură fructe și legume proaspete, alături de alte produse de origine animală din gospodării sau ferme proprii.

Prin împletirea eforturilor producătorilor locali, a administrației locale din Teiuș, a școlii teiușene, suntem convinși că reușim să punem în valoare pe cei care ridică prestigiul orașului nostru.
Vă așteptăm în Piața Agroalimentară a orașului Teiuș, sâmbătă, 7 septembrie 2019, ora 9:00, să dăm valoare împreună „Belșugului Teiușan”!:

Ora 9:00 – vizualizare standuri comercianți , negoț de toamnă;
Ora 9:30 – deliberare expoziție standuri;
Ora 10:00 – deschiderea evenimentului, alocuțiuni, program artistic dedicat toamnei și belșugului ei. Participă elevii Liceului Teoretic Teiuș și Ansamblul „Dor Teiușan”;
Ora 10:55 – acordare diplome și premii, tombola producătorilor locali merituoși;
Ora 11:40 – demonstrație SVSU TEIUȘ;
Ora 12:00 – închiderea manifestărilor/discuții și concluzii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cum a reușit un bărbat din Alba Iulia să cumpere în mod fraudulos, cu ajutorul unor complici, un imobil din Teiuș, scos la licitație: A fost reținut în urma unor percheziții domiciliare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum a reușit un bărbat din Alba Iulia să cumpere în mod fraudulos, cu ajutorul unor complici, un imobil din Teiuș, scos la licitație: A fost reținut în urma unor percheziții domiciliare Un bărbat din Alba Iulia a reușit să cumpere în mod fraudulos, cu ajutorul unor complici, un imobil din Teiuș, scos la licitație. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea