Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Început de an, în siguranță: 15 permise de conducere reținute, 51 de infracțiuni și peste 170 de amenzi aplicate de polițiștii din Alba în minivacanța de Anul Nou

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În minivacanţa prilejuită de trecerea în Noul An, peste 150 de poliţiştii din judeţul Alba au acţionat, zilnic, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice. Au fost constatate 51 de infracțiuni și 176 de abateri de natură contravențională și au fost reținute 15 permise de conducere.  

În perioada 31 decembrie 2019 – 3 ianuarie 2020, peste 150 de poliţişti au acţionat, zilnic, pe raza judeţul Alba, pentru prevenirea evenimentelor negative şi creşterea siguranţei rutiere. Aceştia au utilizat, în medie, 80 de autospeciale, zilnic, din care 12 dotate cu aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Măsurile luate de poliţiştii au făcut ca cetăţenii să petreacă în linişte, atât în noaptea de revelion cât și în primele două zile ale anului 2020.

În această perioadă, nu au fost înregistrate fapte de mare violenţă şi nici de tulburare a ordinii şi liniştii publice, iar manifestările publice organizate pentru sărbătorirea Noului An s-au desfășurat într-un climat de siguranţă publică adecvat.

În ultimele 3 zile, poliţiştii din Alba au constatat 51 de infracţiuni şi au aplicat 176 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 48.136 lei, din care 52 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 122 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost reţinute 15 permise de conducere, din care 6 pentru conducere sub influenţa alcoolului.

În urma activităţilor de combatere a activităţilor de comercializare ilicită a articolelor pirotehnice, poliţiştii au constatat 6 infracțiuni de operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept.

Totodată, poliţiştii au luat măsuri preventive față de două persoane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un băiețel perfect sănătos s-a născut la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia în noaptea de Înviere

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un băiețel perfect sănătos s-a născut la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia în noaptea de Înviere Un băiețel de 3,3 kilograme a venit pe lume, la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, în Noaptea de Înviere. Despre copiii care se nasc în această zi specială se spune că vor avea un destin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea