Rămâi conectat

Ştirea zilei

Încep prezentările de modă în Cetatea Alba Carolina. Colecţie Claudia Castrase, concert Ştefan Stan şi prima Gală Feeric cu Dana Săvuică

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Feeric Fashion Days Alba Iulia105Pentru două zile, Cetatea Alba Carolina este cucerită de modă. Gărzile au predat armele iar designerii, modelele, echipele de stiliști, fotografi și cameramani au preluat controlul. Până duminică seară, cetatea este în mâinile frumosului.

Vineri seara, patru dintre cei mai importanți fotografi de modă din țară au expus recentele lor creații pe pietonala din cetate. Andreea Retinschi, Roxana Enache, Oltin Dogaru și Radu Cărnaru expun în următoarele zile câte 12 fotografii de modă pe printuri de mari dimensiuni.

Astăzi este prima zi a prezentărilor de modă în cadrul Feeric Fashion Days Alba Iulia. La ora 19.00, Claudia Castrase prezintă o nouă colecție, în fața Muzeului Național al Unirii Alba. La Poarta a III-a a Cetății Alba Carolina, la ora 21.00, va avea loc prima seară a Galei Feeric. Evenimentul debutează cu concertul câștigătorului concursului Vocea României, Ștefan Stan, iar toate prezentările de modă vor fi intercalate de momente artistice.

Pe pod vom putea vedea colecții semnate Evgheni Hudorojcov, Giuka, Mihaela Cîrlugea, Adriana Delia Bărar și All for Art. Seara se încheie cu un afterparty în club Habitat din şanţurile Cetăţii. „Feeric Fashion Days nu s-ar fi dezvoltat niciodată în Alba Iulia fără susținerea Primăriei Municipiului. Am găsit aici multă deschidere spre evenimente neconvenționale și ne bucurăm de un asemenea parteneriat. Am încredere că acest proiect va fi unul de lungă durată și că vom putea dezvolta conceptul Feeric Fashion Days și în Alba Iulia”, spune Mitichi, producătorul Feeric Fashion Days.

Duminică, la ora 12.00, după ceremonialul schimbului de gardă, Quantuum România va susține un workshop de modă cu toți fotografii interesați de tainele fotografiei de gen. Se vor realiza pictoriale în toate colțurile cetății, folosind modele și colecții prezentate în Gala Feeric. Bloggerii de modă așteaptă apoi albaiulienii la o întâlnire relaxată la cafeneaua Gavroche, de la ora 15.00.

La ora 19.00, pe podul de lemn al porții a IV-a a cetății, Iulia Manciulea Tileagă va prezenta cea mai recentă colecție a sa, după care Adina Buzatu, Gabriela Atanasov, Rozalia Bot, Anca Stănilă și brandul Lany`s vor prezenta noi colecții pe pasarela Galei Feeric. În cea de-a doua seară de gală, pe scena de la Obelisc vor concerta Marius Mihalache și Crina Matei. Ambele seri de gală vor fi prezentate de vedeta Dana Săvuică.

 Feeric Fashion Days Alba Iulia este un eveniment organizat de Fundația Mitichi și susținut de Primăria municipiului Alba Iulia.

 Parteneri: Boromir, Kessler, Gavroche. Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliului Județean Alba și al Muzeului Național al Unirii Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea