Încep lucrările de construcție a centrului de zi pentru persoane vârstnice din Aiud. Proiectul în valoare de 3,7 milioane de lei

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Reprezentanții primăriei municipiului Aiud, au postat pe pagina de socializare un anunt referitor la începerea procedurilor pentru lucrările pentru Centrul de zi pentru persoane vârstnice din municipiul Aiud.

„Ieșim din faza birocratică a procedurilor derulate în cadrul proiectelor europene și intrăm în implementarea lor. Cu resursa umană din primărie, cu răbdare în parcurgerea etapelor de licitație, începem lucrările la edificarea Centrului de zi pentru persoane vârstnice din municipiul Aiud.

ELIT

Acest centru se construiește în cadrul proiectului ”Respect pentru bunicii comunității aiudene”, finanțat prin POR 2014-2020, având beneficiar Municipiul Aiud, în parteneriat cu Serviciul de Ajutor Maltez în România, Filiala Aiud.

Proiectul are o valoare totală de 3,7 milioane de lei, iar termenul de finalizare a lucrărilor este 31 decembrie 2021. Prin intermediul acestui proiect se vor înființa și o cantină socială și un serviciu de îngrijire bătrâni la domiciliu”, reprezentanții primăriei municipului Aiud, pe pagina de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419