Rămâi conectat

Curier Județean

Incendiu produs de un scurtcircuit la un conductor electric improvizat, într-o gospodărie din Turdaș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit ieri, la ora 16.12, în loc. Turdaș, com. Hopîrta, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei anexe gospodărești, proprietatea lui M.A. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de intervenție.

incendiu”Ca urmare a acestui incendiu, au ars în totalitate acoperișul bucătăriei de vară pe o suprafață de aproximativ 12 mp în totalitate, un aragaz, un dulap și o mașină de spălat. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un conductor electric improvizat”, precizează reprezentantul ISU Alba.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor câteva măsuri privind instalațiile electrice, şi anume:

– nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;

– nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;

– nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea