Rămâi conectat

Actualitate

Incendiu la o gospodărie din Vinerea -Cugir. Focul s-a declanșat de la o instalație improvizată pentru creșterea puilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incendiu (Small)_1Timp de peste patru ore s-au luptat pompierii din Cugir pentru a stinge incendiul declanșat la o gospodărie de pe strada Morii, din Vinerea.

Ieri noapte, în jurul orei 1.30, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Cugir a fost apelat de Poliția orașului, că pe strada Morilor din Vinerea a luat foc șura aflată în curtea gospodăriei unui localnic. Echipa de intervenții a SVSU Cugir însoțită de trei autospeciale s-a deplasat la fața locului, unde după patru ore de luptă cu focul, pompierii au reușit să stingă și să izoleze incendiul, aflat pe cale să se extindă și la alte gospodării din apropiere.

Potrivit șefului Poliției Locale, juristul Horațiu Găldău, pompierii au avut de lucru nu doar cu focul, dar au acționat ore în șir pentru eliberarea și îndepărtarea de clădire a unei mari cantități de fân aflat în podul imobilului. După cum am aflat, evenimentul s-ar fi produs ca urmare a aprinderii unei instalații improvizate, situată în șură, folosită pentru creșterea puilor.

   (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea