Incendiu la o gospodărie din Vinerea -Cugir. Focul s-a declanșat de la o instalație improvizată pentru creșterea puilor

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Incendiu (Small)_1Timp de peste patru ore s-au luptat pompierii din Cugir pentru a stinge incendiul declanșat la o gospodărie de pe strada Morii, din Vinerea.

Ieri noapte, în jurul orei 1.30, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Cugir a fost apelat de Poliția orașului, că pe strada Morilor din Vinerea a luat foc șura aflată în curtea gospodăriei unui localnic. Echipa de intervenții a SVSU Cugir însoțită de trei autospeciale s-a deplasat la fața locului, unde după patru ore de luptă cu focul, pompierii au reușit să stingă și să izoleze incendiul, aflat pe cale să se extindă și la alte gospodării din apropiere.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit șefului Poliției Locale, juristul Horațiu Găldău, pompierii au avut de lucru nu doar cu focul, dar au acționat ore în șir pentru eliberarea și îndepărtarea de clădire a unei mari cantități de fân aflat în podul imobilului. După cum am aflat, evenimentul s-ar fi produs ca urmare a aprinderii unei instalații improvizate, situată în șură, folosită pentru creșterea puilor.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

   (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419