Incendiu la o casă din satul Feţeni – O fetiţă de 3 ani care a suferit arsuri la mâini a fost internată la Spitalul din Cugir

incendiu alba iulia001Duminică seara în jurul orei 20.00, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Cugir a fost solicitat să intervină la un incendiu declanşat la gospodăria familiei B.A.din satul Feţeni, cătun de munte arondat oraşului Cugir.

Cum deplasarea cu autospeciale s-a dovedit imposibilă din cauza drumului impracticabil, urmare a ploilor căzute, seful SVSU Cugir, jr. Florin Arion a apelat la maşini de teren (4×4) care şi acestea cu mare greutate au reuşit să ajungă la locul incendiului.

ELIT

Din fericire focul era stins în momentul când echipa de intervenţie a ajuns la faţa locului, gospodarii reuşind să folosească pentru eliminarea incendiului, apa de ploaie strânsă prin diverse vase, în zonă neexistând vreo sursă de apă.

Potrivit şefului SVSU au fost afectate de foc o îcăpere şi un hol aparţinând casei, iar o fetiţă de doar 3 ani s-a ales cu arsuri superficiale la mâini. Copila a fost adusă la baza muntelui, unde o aştepta o ambulanţă care a transportat-o pentru îgrijiri medicale la Spitalul din Cugir.

Constantin PREDESCU

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

S.P.Q.R. 5 mai 2014 at 16:33

No Tebaneee,de ce platim taxa(propusa de tine,in sedinta de consiliul local)ta abuziva I.S.U ??? Ca sa ai tu bani,sa te lafaiesti ??

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...