Rămâi conectat

Curier Județean

Incendiu la o casă din localitatea Poieni, comuna Bucium. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

incendiuStaţia Câmpeni a fost solicitată să intervină, joi în jurul orei 12.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Poieni, comuna Bucium.

”Staţia Câmpeni intervine pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă pe raza localităţii Poieni, comuna Bucium, fără victime”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

UPDATE: Stația de pompieri Cîmpeni a intervenit ieri, la ora 11:31, în loc. Valea Albă, com. Bucium, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, proprietatea lui B.E. Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Abrud. Ca urmare a acestui incendiu, au ars casa de locuit confecționată în totalitate din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafață de aproximativ 40 mp, mobilier și alte bunuri depozitate în casă. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coș de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile din jur.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

– Verificarea, repararea, izolarea termica si curatarea periodica a cosurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;

– Cosurile de fum trebuie curatate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;

– Cosurile de fum trebuie izolate termic fata de elementele combustibile ale planseului sau acoperisului (grinzi, astereala de lemn si altele asemenea).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea