Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE/ FOTO-VIDEO. Pompierii ÎNCĂ se luptă cu incendiul izbucnit la o casă din localitatea Fata Abrudului. Există pericolul de propagare către locuințele și anexele învecinate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UPDATE. După mai bine de 4 ore, pompierii aflați în misiune, încă se luptă să stringă flăcările incendiului izbucnit la o casă din localitatea Fata Abdrudului.

Pompierii Stației Câmpeni în cooperarea cu SVSU Abrud încă lucrează pentru lichidarea incendiului, care a ars generalizat casa de locuit pe o suprafață de aprox. 80mp (construcție fiind de lemn).

Exista pericol de propagare la locuințele învecinate și la alte anexe gospodărești. Accesul dificil în zonă a făcut ca intervenția să se poată desfășura doar cu 2 autospeciale de stingere UNIMOG 4X4 (1 ISU și 1 SVSU Abrud).

Din fericire, incendiul nu a provocat nicio victimă.

https://www.youtube.com/watch?v=y8kahz0OEqI&feature=youtu.be

Potrivit ISU Alba, un incendiu a izbucnit la o casă din localitatea Fata Abrudului, localitate componentă a orașului Câmpeni.

Stația de Pompieri Câmpeni intervine cu următoarele autospeciale,  pentru localizarea și lichidarea incendiului: 2 ASAS și 1 SMURD B2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea