Rămâi conectat

Actualitate

Incendiu la o casă de locuit din comuna Rîmeț UPDATE

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pompierii Detașamentului Aiud au intervenit joi noaptea, începând cu ora 4.30 la stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din satul Valea Inezului, comuna Rîmeț.

Potrivit ISU Alba nu s-au înregistrat victime.

UPDATE:  Detaşamentul de pompieri Aiud a intervenit în acestă dimineaţă, la ora 04.19, în loc. Valea Inzelului, com. Rîmeţ pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (bucătărie de vară), proprietatea lui Ş.S. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. În incendiu au ars bucătăria de vară confecţionată din lemn cu învelitoare de ţiglă de aproximativ 20 mp, în totalitate, un cuptor de pâine, o sobă, mobilier de bucătărie şi o canapea. Pagubele produse se ridică la circa 2.500 lei, iar bunurile salvate au fost estimate la 20.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un burlan de fum amplasat necorespunzător, faţă de materialele combustibile din jur.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai Cei aproape cinci milioane de pensionari care așteptau anunțul privind pensiile au primit răspunsul. Directorul Poștei Române a anunțat că încearcă ca toți seniorii să primească la timp pensia, cu toate că recunoaște că este o provocare și pentru ei. Potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea