Rămâi conectat

Curier Județean

Incendiu într-o gospodărie din Șard – O bucătărie de vară a luat foc

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

incendiu garaj Alba Iulia (1)Detașamentul de pompieri din Alba Iulia a acționat, miercuri după-amiază, pentru stingerea unui incendiu produs într-o gospodărie din Șard. Potrivit reprezentantului ISU Alba, flăcările au izbucnit la o anexă – bucătărie de vară).

UPDATE:Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit miercuri, la ora 15.07, în localitatea Șard, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, proprietatea lui B.G. Pompierii militari au acționat cu o autospecială de stins incendii și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ighiu. Ca urmare a incendiului, au ars acoperișul anexei confecționat din lemn și ondulină din fibră de sticlă pe o suprafață de aproximativ 10 mp, o mașină de găurit, un flex și o trusă de scule”, precizează reprezentantul ISU Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

1 martie – 28 mai 2024: Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase în județul Alba. Localități și program

Ziarul Unirea

Publicat

în

În 1 martie începe o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase în ZONA 1 a județului ALBA, adică în orașele Alba Iulia, Aiud, Teiuș și Ocna Mureș și comunele Ciugud, Berghin, Ohaba, Mihalț, Stremț, Galda de Jos, Cricău, Întregalde, Ighiu, Sântimbru, Râmeț, Rădești, Rimetea, Lopadea Nouă, Livezile, Mirăslău, Ponor, Hopârta, Fărău, Noșlac, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea