Rămâi conectat

Actualitate

Incendii cu pagube însemnate la Câmpeni, Cîlnic și Jidvei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pompierii din cadrul ISU Alba au fost solicitați să intervinîă în acest weekend la mai multe incendii izbucnite pe raza județului, respectiv la Câmpeni, Cîlnic, Jidvei și Pianu de Jos.

 

Garda de intervenție Sebeș a intervenit sâmbătă, la ora 19.49, în loc. Cîlnic, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, proprietatea lui G.T.

Potrivit ISU Alba, „pompierii militari au acționat cu o autospecială de stins incendii. Ca urmare a acestui eveniment au ars autoturismul în totalitate, actele proprietarului și circa 2000 mp de miriște.”

 

Tot sâmbătă, Pichetul de pompieri Cîmpeni a intervenit, la ora 20.43, în loc. Valea Caselor, pe str. Principală, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (adăpost de animale), proprietatea lui V.N. Pompierii militari au acționat cu o autospecială de stins incendii și o ambulanță SMURD. Din cauză că, incendiul a fost anunțat foarte târziu, au ars adăpostul de animale confecționat din lemn și acoperit cu plăci de azbociment în totalitate (circa 80 mp), două tone de plante furajere, 10 mc de material lemnos și 100 bucăți de plăci de azbociment.

 

Garda de intervenție Blaj a intervenit duminică, la ora 23.56, în loc. Jidvei, pe str. Morii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un utilaj agricol (tractor), proprietatea lui D.T. Pompierii militari au acționat cu o autospecială de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Jidvei. Ca urmare a acestui eveniment a ars utilajul agricol în totalitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea