Rămâi conectat

Ştirea zilei

Două firme din Alba Iulia vor să construiască un nou supermarket – Vezi unde va fi amplasat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Firmele Supremia Grup și Andreeas Company solicită Consiliului Local al municipiului Alba Iulia avizarea documentației de construire a unui complex comercial ”Cash & Carry” Selgros. Acesta va fi amplasat în Zona Industrială, pe terenul de lângă sediul Alsting, vis-a-vis de Dedeman.

selgrosMagazinul va avea o suprafață de aproximativ 6.500 mp cuprinzând un depozit pentru vânzare/ livrare de produse alimentare și nealimentare, en-gros și en-detail, în cadrul căruia sunt delimitate diferite zone funcționale (spațiu de primire/ legitimare clienți, spațiu de vânzare – depozitare, spații de primire – sortare – vestiare, spațiu pentru funcțiuni complementare anexe – centrală termică, centrală de ventilare, post de transformare, camere frigorifice, depozite de deșeuri etc.) și birouri administrative la etajul I al clădirii.

Va fi construită și o parcare cu 200 de locuri, dintre care 50 rezervate salariaților și 20 autocamioanelor de aprovizionare.

De asemenea, cele două firme solicită aprobare pentru construirea unui sens giratoriu în dreptul accesului din B-dul Republicii spre magazin.

Solicitarea va fi supusă aprobării Consiliului Local în ședința din 28 august. Comisia de organizare și dezvoltare urbanistică și Comisia tehnică de urbanism au dat aviz favorabil construcției. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea