Rămâi conectat

Curier Județean

Încă un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor în județul Alba! Un bărbat din Cugir a ieșit din izolare, intrând în contact cu altcineva

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a înregistrat o nouă cauză penală, având ca obiect săvârșirea infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, după ce, un bărbat care trebuia să stea în izolare nu a respectat prevederile legale și a ieșit în oraș, pe stradă, unde a intrat în contact cu o altă persoană.

”La data de 30.03.2020, în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a fost înregistrat dosarul penal cu numărul 929/P/2020 având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor prev. de art. 352 C.pen. La data de 28.03.2020, organul de cercetare penală din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în data de 27.03.2020 în jurul orelor 20.30, o persoană de sex masculin, aflată în izolare la domiciliu începând cu data de 17.03.2020 până în data de 30.03.2020, nu a respectat această măsură, părăsind imobilul, ieşind în stradă, unde a intrat în contact cu o altă persoană de sex masculin din Cugir”, se precizează în un comunicatul de presă al Parchetului.

De asemenea, procuroii din Alba au în lucru peste zece astfel de doasre, în care sunt cercetate persoane care nu au respectat procedura de izolare la domiciliu.

”Precizăm că activităţile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate în Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual necesar pentru administrarea probatoriului, cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, iar aceste acte şi măsuri de urmărire penală nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, mai este susținut în comunicat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea