Rămâi conectat

Ştirea zilei

Încă un DECES provocat de infecția cu COVID-19, în Alba: Un bărbat de 65 de ani, cu boli preexistente

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă un deces provocat de noul coronavirus a fost înregistrat în Alba. Este vorba de un bărbat de 65 ani, din Câlnic, cu boli preexistente, care a decedat, în cursul dimineții de astăzi.

Bărbatul a fost confirmat cu COVID-19 în data de 31 mai 2020. Comorbidități: HTA, mastocitoză leucemică, ciroză hepatică toxică decompensată, fibroză pulmonară, obezitate.

Acesta este cel de-al 22-lea deces înregistrat în județul Alba, dintre pacienții infectați cu noul coronavirus.

Până la acest moment, numărul total al cazurilor înregistrate ajunge la 409 persoane confirmate pozitiv, 336 persoane vindecate și 22 decese.

În Alba, de la începutul pandemiei, au fost realizate 21.063 de teste. Circa 1.000 dintre acestea au fost lucrate prin metoda ”pooling” sau ”testare în masă”, ceea ce a permis DSP Alba să facă economii de 800.000 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea