Rămâi conectat

Politică Administrație

Încă o plecare din PSD Alba către PRO România. Consilieră locală: „M-am săturat de lipsa de sprijin din partea conducerii județene. Am ajuns să ne facem de râs în comunitate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă o plecare din PSD Alba către PRO România. Consilieră locală: „M-am săturat de lipsa de sprijin din partea conducerii județene. Am ajuns să ne facem de râs în comunitate”

Gheorghița Mihăilă, consilier local ales din partea PSD, la Șugag, a decis să plece din partid și să se alăture echipei PRO România.

„Mie, una, mi-a ajuns dezinteresul conducerii județene a PSD față de zona și oamenii pe care îi reprezint ca și consilier. De câte ori am încercat să cer sprijin pentru diferite proiecte m-am ales doar cu promisiuni. Suntem o comunitate relativ mică, unde oamenii se cunosc între ei, și nu vreau să fiu arătată cu degetul că una se promite și nu se face nimic. Pur și simplu, parcă PSD-ul refuză să se lupte cu adversarii politici. Stăm ca mielușeii la tăiat, în loc să avem implicare, începând de sus, de la președinte, și până la ultimul membru. Nu mai zic de faptul că paharul s-a umplut după ce PSD-ul vrea să candideze, la Șugag, pentru a 5-a oară, cu același om. De parcă nu a fost suficient că a fost învins de 4 ori.”, afirmă consiliera plecată la PRO România.

Gheorghița Mihăilă este proprietarul unei afaceri în domeniul turismului și consideră că PRO România este singura formațiune alături de care poate să își ducă la îndeplinire proiectele pentru comunitatea din care face parte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea