Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Încă 4 ani pentru Ioana Bogățan, la conducerea Teatrului de păpuşi “Prichindel” Alba Iulia. Vezi care este salariul!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioana Bogățan, managerul Teatrului de păpuşi “Prichindel” Alba Iulia, căruia îi expiră contractul de management cu Consiliul Județean Alba la 1 octombrie, va rămâne la conducerea instituției de cultură pentru încă 4 ani și 3 luni.

Pentru activitatea sa ca manager al Teatrului de păpuşi “Prichindel”, Ioana Bogățan primește un salariu de circa 2.300 de lei net.

În urma concursului pentru ocuparea funcției de director, la care a fost singurul participant, Ioana Bogățan a obținut nota 9.62.

Raport de specialitate la proiectul de hotărâre privind aprobarea rezultatului final al concursului Proiectului de management prezentat de doamna Bogăţan Ioana Silvia şi durata pentru care se va încheia contractul de management la Teatrului de păpuşi “Prichindel” Alba Iulia.

La data de 1 octombrie 2012 contractul de management pentru asigurarea conducerii Teatrului de păpuşi “Prichindel” Alba Iulia, încetează, prin ajungere la termen. Consiliul judeţean Alba, sub a cărei autoritate funcţionează instituţia de cultură amintită, are potrivit O.U.G. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de culturăprivind managementul instituţiilor de spectacole sau concerte, muzeelor şi colecţiilor publice, bibliotecilor şi al aşezămintelor culturale de drept public, obligaţia de a asigura managementul acestei instituţii.

La evaluarea finală a managerului nota obţinută de către doamna Bogăţan Ioana Silvia a fost peste 9, situaţie în care aceasta a avut dreptul de a prezenta un nou proiect de management în conformitate cu cerinţele caietului de obiective aprobat prin H.CJ.Alba.

În urma analizei, Comisia de examinare constituită prin H.CJ.Alba a constatat că proiectul de management respectă cerinţele Caietului de obiective referitoare la:

–        subordonare;

–        misiunea instituţiei;

–        activitatea instituţiei;

–        structura existenta;

–        obiective;

–        proiectul de management;

–        structura proiectului de management.

Membri comisiei, în urma evaluării proiectului de management, au acordat nota 9,625.

Proiectul de management si durata pentru care se va incheia contractul de management se aproba prin hotărâre a autorităţii.

Durata contractului este de 4 ani şi 3 luni

 

În concluzie, doamna Bogăţan Ioana Silvia a fost declarată câştigătoare.”

COMISIA DE EXAMINARE

1.Bodea loan-director executiv. Consiliul Judeţean Alba

2.Drâmbărean Matei-director executiv Direcţia Judeţeană pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional

3.Moise Ilie-prof.univ.dr.. Universitatea Lucian Blaga Sibiu

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea