Rămâi conectat

Actualitate

Încă 2 ZILE LIBERE de SĂRBĂTORI! 24 şi 31 decembrie au fost declarate zile de vacanţă de Guvern

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

zile libere bugetariZilele de miercuri, 24 şi 31 decembrie, din ultimele două săptămâni ale acestui au fost declarate drept zile libere de către Guvern, înaintea Sărbătorilor de Crăciun şi, respectiv, Anul Nou. Cele doua zile vor fi recuperate în funcţie de decizia instituţiilor publice.

„Prin hotărârea adoptată de Guvern, se stabilesc ca zile libere zilele de 24 şi 31 decembrie 2014, pentru salariaţii din sectorul public. Aceste zile se vor recupera fie prin activitatea în program normal în zilele de 13 şi 20 decembrie 2014, fie prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru, până la data de 31 ianuarie 2015”, se arată într-un comunicat transmis de Guvern.

Conform procedurii, ziua este declarată liberă pentru personalul bugetar, cu excepţia celor din instituţiile publice a căror activitate trebuie asigurată.

Potrivit Codului Muncii, sărbătorile legale sunt zilele declarate prin lege ca fiind nelucrătoare, altele decât cele din weekend, majoritatea asimilate sărbătorilor religioase.

Pentru sfarsitul acestui an, zilele libere legale sunt 25 si 26 decembrie, reprezentand prima si a doua zi de Craciun, iar zilele libere de la inceputul anului viitor sunt 1 si 2 ianuarie, de Anul Nou.

Bugetarii se bucura asadar in 2014 de o vacanţă de 10 zile, cu tot cu weekend-uri.

Sursa: mediafax


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea