Rămâi conectat

Curier Județean

Încă 1.767 de indicatoare rutiere noi pe drumurile județului. Costuri estimative – 100.000 de euro

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Județean Alba a demarat licitația pentru procurarea și montarea indicatoarelor rutiere pentru drumurile județene dar și curățarea și întreținerea celor existente. Valoarea estimată a contractului este de 483.865 de lei.

Concursul de oferte demarat pe SEAP vine la 9 luni după ce o firmă din Prahova a câștigat un contract de 363.444 de lei cu același obiect, la acea dată fiind vorba despre o cantitate de până la 1.273 de bucăți.

Motivul pentru care pe drumurile județului ”plouă” cu indicatoare rutiere îl dezvăluie reprezentanții Direcției Tehnice din subordinea CJ Alba, în caietul de sarcini: ”Datorită modernizărilor din ultimii ani, efectuate pe toate sectoarele de drumuri județene, un factor determinant în asigurarea condițiilor de siguranța circulației îl reprezintă sistematizarea rutieră, fapt pentru care se acordă o importanță majoră în menținerea semnalizării rutiere de pe verticală la standarde ridicate de calitate și completitudine, prin procurare și montare de indicatoare rutiere, cât și întreținerea acestora, necesare în siguranța traficului rutier”.

Odată cu încheierea noului contract, drumurile județului vor avea câte 3 indicatoare rutiere noi pe fiecare kilometru. Urmează ca dumneavoastră, șoferii, să ne transmiteți dacă aceste indicatoare există și dacă suma de bani alocată se justifică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Seară „incendiară” pentru un bărbat din Cut: A dat foc mașinii fratelui său, a condus băut și fără permis de conducere

Bogdan Ilea

Publicat

în

Seară „incendiară” pentru un bărbat din Cut: A dat foc mașinii fratelui său, a condus băut și fără permis de conducere Un bărbat de 55 de ani din Cut a fost reținut de polițiști după ce a condus beat și fără permis de conducere și a dat foc mașinii propriului frate. Potrivit IPJ Alba la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea