Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

ÎN WEEKEND: Târgul de nunţi “Oraşul Mirilor”, la Alba Mall. Cel mai important eveniment de profil din judeţ, dedicat viitorilor miri şi profesioniştilor din domeniu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

targ de nunti alba mallCel mai mare centru comercial din judeţ, Alba Mall, se transformă  în weekend în „Oraşul Mirilor”. Este vorba despre „Târgul de nunţi”, cel mai important eveniment dedicat viitorilor miri, dar şi profesioniştilor din domeniu, ce va avea loc în perioada 20-22 februarie.

Numai în 2014, în Alba Iulia, s-au oficiat peste 400 de mariaje, pentru a căror reuşită şi-au dat concursul peste 20 de agenţi economici. În functie de stilul, personalitatea şi posibilităţile fiecăruia, piaţa organizatorilor de nunţi din Alba Iulia a totalizat într-un singur an afaceri de aproximativ 4 milioane de euro.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Prin urmare, “cel mai important pas din viaţă” nu mai este de mult o întâmplare în organizare, oscilând între clasic şi tematic, iar ceremoniile au devenit adevărate probe de creativitate şi profesionalism pentru organizatori.

“Orasul Mirilor” este un reper pentru toţi cei implicaţi în organizarea unei nunţi, indiferent că vorbim de cei ce vor fi în centrul atenţiei sau de cei din spatele evenimentului.

Gama largă de bunuri si servicii, obţinerea rapidă a ofertelor direct de la furnizori, faptul că mulţi dintre vizitatori devin clienţi, fac din evenimentul găzduit de Alba Mall, cel mai important eveniment de profil din judeţ: de la restaurante la limuzine, de la rochii la fracuri, de la apă la şampanie, de la aperitive la fantezii culinare, de la filmări la poze şi de la sunet la lumini şi artificii, ai totul inclus, la cel mai important târg de nunţi al sezonului: Oraşul Mirilor, ediţia a 7-a, între 20 şi 22 februarie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sfaturile transmise de ISU Alba pentru Noaptea de Înviere: Ce trebuie să știi pentru a evita incidentele

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sfaturile transmise de ISU Alba pentru Noaptea de Înviere: Ce trebuie să știi pentru a evita incidentele În Noaptea de Înviere, pompierii militari din cadrul ISU Alba vor fii la datorie în apropierea lăcașurilor de cult unde se preconizează un aflux mare de credincioși, pentru a răspunde promp solicitărilor în cazul producerii unor situații de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea