În weekend: Jandarmii din Alba Iulia vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică la 5 evenimente organizate în județ. Recomandări pentru participanți

În perioada 03 noiembrie — 05 noiembrie a.c., jandarmii albaiulieni vor acționa zilnic pe raza județului Alba, în scopul asigurării climatului de ordine și liniște publică, fiind intensificate misiunile specifice pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.   

Concomitent cu menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, în perioada 03 octombrie — 05 noiembrie a.c., peste 80 de jandarmi vor acționa zilnic pentru asigurarea măsurilor de ordine și liniște publică la manifestările cultural-artistice, sportive și religioase ce vor fi organizate pe întreg teritoriul județului, dintre care amintim:

ELIT

1. În data de 03.11.2017, începând cu ora 14.00, în municipiul Alba Iulia, pe stadionul ,,Cetate”, pe timpul desfăşurării meciului de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele A.F.C. Unirea 1924 Alba Iulia – Viitorul Ghimbav, organizat de A.F.C. Unirea 1924 Alba Iulia.

2. În data de 04.11.2017, începând cu ora 14.00, în localitatea Galda de Jos, pe stadionul Galda de Jos, pe timpul desfăşurării meciului de fotbal din cadrul Ligii a III-a, organizat de A.C.S. Industria Galda.

3. În data de 05.11.2017, începând cu ora 05.00, în localitatea Teiuș, pe timpul desfăşurării ,,Tărgului de Țară”, organizat de Primăria Orașului Teiuș.

4. În data de 05.11.2017, începând cu ora 05.00, în localitatea Câmpeni, pe timpul desfăşurării ,,Tărgului de mărfuri și animale”, organizat de Primăria Orașului Câmpeni.

5. În data de 05.11.2017, începând cu orele 09.00, la Mănăstirea Dumbrava, situată în localitatea Dumbrava, judeţul Alba, pe timpul desfăşurării slujbei religioase, organizate de Biserica Ortodoxă Română.

Cu această ocazie Jandarmeria Alba recomandă participanților următoarele:

— să respecte precizările organizatorilor și recomandările forțelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să aibă un comportament decent, în conformitate cu normele de conviețuire socială.

— activitățile stabilite trebuie să se desfășoare în mod pașnic și civilizat, fără a pune în pericol ordinea și liniștea publică, siguranța persoanelor, integritatea corporală, proprietatea publică și privată.

— participanții nu trebuie să aibă asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru șocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a ordinii și liniștii publice.

— să nu lase autoturismele proprietate personală descuiate sau cu bunuri la vedere în interiorul acestora și să acorde o atenție deosebită modului de asigurare a bunurilor și obiectelor personale (genți, poșete, bagaje) precum și a celor cu valoare (bijuterii, aparate foto, video, telefoane mobile), să nu lase copiii nesupravegheați.

— în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau le este tulburată liniștea, cetățenii pot solicita sprijin la numărul unic pentru situații de urgență ‘112’ sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...