Rămâi conectat

Curier Județean

În weekend, Festivalul Cetăților Dacice: Marșul trupelor blochează parțial traficul rutier din Alba Iulia și Ighiu

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri seara, 20 iunie, de la ora 22.30, va avea loc un marș al tuturor trupelor de daci și romani prin municipiul Alba Iulia, începând de la Poarta a IV-a a cetății (între cele două catedrale) până la Spitalul Județean de Urgență Alba, via Parcul Unirii și Bulevardul Transilvaniei.

În ziua de sâmbătă, centrul satului Ighiu va fi spațiul de desfășurare a concertelor de pop-rock, ale trupelor Cargo, Poarta 3, Zadar, Blackstar Band.

Având în vedere aceste evenimente ale Festivalului Cetăților Dacice, pentru a asigura buna desfășurare atât a marșului soldaților prin Alba Iulia, precum și a concertelor din Ighiu, traficul rutier va fi blocat pe următoarele artere:

în Alba Iulia, pe Bulevardele „1 Decembrie 1918” și „Revoluției 1989”, în ziua de vineri, 20 iunie 2014, aproximativ între orele 22:30 – 23:30, în momentul în care trupele de soldați vor fi nevoite să traverseze aceste bulevarde pentru a se îndrepta spre Bulevardul Transilvaniei și, respectiv, spre Spitalul Județean de Urgență Alba.

în Ighiu, în centrul satului, pe drumul județean 106 H, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică (20, 21 și 22 iunie 2014).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea