Rămâi conectat

Curier Județean

În weekend, Festivalul Cetăților Dacice: Marșul trupelor blochează parțial traficul rutier din Alba Iulia și Ighiu

Dragoş Suciu

Publicat

în

Vineri seara, 20 iunie, de la ora 22.30, va avea loc un marș al tuturor trupelor de daci și romani prin municipiul Alba Iulia, începând de la Poarta a IV-a a cetății (între cele două catedrale) până la Spitalul Județean de Urgență Alba, via Parcul Unirii și Bulevardul Transilvaniei.

În ziua de sâmbătă, centrul satului Ighiu va fi spațiul de desfășurare a concertelor de pop-rock, ale trupelor Cargo, Poarta 3, Zadar, Blackstar Band.

Având în vedere aceste evenimente ale Festivalului Cetăților Dacice, pentru a asigura buna desfășurare atât a marșului soldaților prin Alba Iulia, precum și a concertelor din Ighiu, traficul rutier va fi blocat pe următoarele artere:

în Alba Iulia, pe Bulevardele „1 Decembrie 1918” și „Revoluției 1989”, în ziua de vineri, 20 iunie 2014, aproximativ între orele 22:30 – 23:30, în momentul în care trupele de soldați vor fi nevoite să traverseze aceste bulevarde pentru a se îndrepta spre Bulevardul Transilvaniei și, respectiv, spre Spitalul Județean de Urgență Alba.

în Ighiu, în centrul satului, pe drumul județean 106 H, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică (20, 21 și 22 iunie 2014).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Initiațivă lăudabilă a doi tineri: Au organizat o acțiune de plantare de cireși într-o comună din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Initiațivă lăudabilă a doi tineri: Au organizat o acțiune de plantare de cireși într-o comună din Alba Daniel Dobra și Ionaș Dan, doi tineri din Pianu, au luat sâmbătă o inițiativă lăudabilă și au organizat o plantare de cireși, pe Dealul Pianului de Jos, într-un loc unde au mai existat cireși în perioada interbelică. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea