Rămâi conectat

Curier Județean

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 55 de evenimente, au aplicat 411 amenzi şi au constatat 26 de infracţiuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultimele două zile, poliţiştii din Alba au intervenit la 55 de evenimente, au aplicat 411 amenzi şi au constatat 26 de infracţiuni. 

În zilele de 23 şi 24 ianuarie a.c., poliţiştii din Alba au intervenit la 55 de evenimente, din care 53 solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Au fost constatate 26 de infracţiuni şi au fost aplicate 411 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 97.650 lei, din care 17 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 383 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost reţinute 29 de permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din cadre unul pentru consum de alcool şi 4 pentru depăşirea limitei de viteză cu peste 50 de kilometri/oră  şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Acţiunile poliţiştilor, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, dedicate creşterii siguranţei cetăţenilor, vor continua.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea