Rămâi conectat

Ştirea zilei

În stare gravă după un accident stupid, la săniuş. Tânără din Teleac, transportată de urgenţă la spitalul din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

În această după-masă, o tânără a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia, după ce s-a accidentat la săniuş.

Conform IPJ Alba fata are 20 de ani, iar accidentul s-a produs în localitatea Straja din judeţul Alba. La această oră primeşte îngrijiri medicale.

UPDATE 1: În urma informaţiilor furnizate de IPJ Alba am aflat că tânăra este domiciliată în localitatea Teleac din judeţul Alba, iar accidentul s-a produs pe unul din dealurile de la Straja. Tânără a coborât dealul cu viteză mare, cu o roată de cauciuc, iar când a ajuns jos a dat de asfalt. Impactul a fost foarte puternic, iar tânăra a fost transportată de urgenţă la spital.

UPDATE 2:La data de 2.02.2014, ora 16.30, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată  telefonic de către Spitalul Judeţean Alba, cu privire la faptul că la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului a fost adusă o persoană ce a suferit o accidentare, la săniuş.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că A.I.M., de 20 de ani din Teleac, comuna Ciugud, în timp ce se afla pe un derdeluş din în apropierea satului Teleac, şi-a dat drumul cu o cameră gonflabilă, de utilaj agricol, şi din neatenţie a intrat într-un şant de colectare a apei situat la marginea DJ 107 de unde, din cauza vitezei de alunecare, a fost proiectată pe carosabil, suferind leziuni la cap. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Foto arhivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea