Rămâi conectat

Ştirea zilei

În primul trimestru din 2016, trafic record pe site-ul ziarulunirea.ro. Număr dublu de vizitatori unici față de site-ul clasat pe locul doi pe județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Site-ul ziarulunirea.ro a ”pășit cu dreptul” în 2016 și, conform statisticilor de pe trafic.ro, continuă să-și sporească numărul de cititori.

trafic trimestru1Astfel, după primul trimestru al anului, rezultă că s-a înregistrat un nou record general – o medie de peste 800.000 de vizitatori unici pe lună (dublu față de numărul de unici înregistrat de al doilea site ca importanță din județ – circa 350.000 pe lună) și număr dublu de afișări (o medie de 2.000.000 pe lună, față de 942.000 pe lună, cât a înregistrat site-ul concurent).

trafic trimestru2

De asemenea, statisticile arată că ziarulunirea.ro a avut, în primele trei luni ale acestui an o medie de 26.390 de cititori unici pe zi (față de 11.513 cât a înregistrat site-ul clasat pe locul doi în județ) și o medie de 64.159 de afișări pe zi (față de 31.400).

trafic trimestrul I

Pentru toate acestea este din nou momentul să le mulțumim cititorilor care accesează în număr tot mai mare site-ul nostru și să-i asigurăm că noi suntem în continuare pregătiți să le aducem zilnic în atenție, cu aceeași promptitudine, toate evenimentele și informațiile importante din județ.

ziarulunirea.ro aparține firmei Unirea Pres care editează și cel mai important cotidian al județului – ziarul Unirea, cu un tiraj de 19.650 de exemplare și peste 60.000 de cititori pe ediție.

Reamintim că publicația ziarulunirea.ro și cotidianul Unirea au un conținut diferit și echipe de jurnaliști diferite, astfel încât să acopere toate domeniile de interes pentru cititori iar informația să ajungă atât în orașe dar și în toate colțurile județului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea