Rămâi conectat

Sport

În prezența președintelui FRF, Răzvan Burleanu, duminică, 1 aprilie, la Alba Iulia, deschiderea oficială a cursului pentru Licența B UEFA

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De 1 aprilie, Răzvan Burleanu, actualul președinte al FRF, va fi prezent în Alba, urmând să participe la deschiderea oficală a cursurilor pentru Licența B UEFA, la Alba Iulia, dar și la selecția de pe „Arena Cugir”, din cadrul proiectului „Performanța are viitor”.

În premieră națională, la Alba Iulia se va organiza în acest an cursuri pentru obținerea Licenței B UEFA, până acum acestea desfășurându-se doar în București. Este o realizare importantă a Asociației Județene de Fotbal Alba și în special a antrenorului Alin Hancăș. Deschiderea oficială a cursului va avea loc duminică, 1 aprilie, la ora 10.00, la Universitatea “1 Decembrie 1918”, în prezența rectorului Daniel Breaz și a actualului președinte al FRF, Răzvan Burleanu. Acesta are o zi plină în județul Alba, întrucât tot duminică va ajunge la “Arena Cugir”, pentru a asista la trialul copiilor din județele Alba, Hunedoara și Sibiu, cu vârste între 10 și 14 ani, în cadrul proiectului “Performanța are viitor”. Cu acest prilej, Răzvan Burleanu își va prezenta proiectul pentru alegerile din 18 aprilie, fiind al doilea candidat, după Ionuț Lupescu, ce se întâlnește cu votanții din județ.

Cei 21 de aspiranți la diploma de antrenor, între care trei din Alba, Ovidiu Crișan (jucător la Viitorul Sîntimbru), Cornel Pereat (antrenor CS Ocna Mureș) și Dan Bara, dar și Albuț și G. Giurgiu (jucători activi la “U” Cluj) vor parcurge trei module a câte 5 zile, 1-5 aprilie, 14-18 mai și 11-15 iunie, iar în 2-4 iulie sunt prevăzute examenele propriu-zise. Vor licenția antrenorii Dan Apolzan, Răzvan Rotaru, Ciprian Urican, Alin Hancăș, Valentin Sinescu, Bogdan Merișanu, Costi Giurescu, Dan Iordăchescu, dar și Florian Brumaru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea