Rămâi conectat

Curier Județean

În perioada 13-15 septembrie se desfășoară ”Şureanu Mountain-Bike & Fly Festival 2013”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

*Concursuri pentru parapantiști, mountain-bike de tip cross country și fotografie

Domeniul Schiabil Şureanu, şi Consiliul Judeţean Alba vor organiza în intervalul 13-15 septembrie evenimentul ”Şureanu Mountain-Bike & Fly Festival”. Parteneri în organizarea acestui eveniment sunt: clubul ‘The Raven’, Hotel Sf. Petru, Pensiunea Bellamy, Pensiunea Şureanu din Poarta Raiului, Alba Sport Vision, Primăria Cugir, Primăria Săsciori şi Primăria Şugag.

Evenimentul se adresează celor care practică zborul cu parapanta, practicanţilor de mountain-bike, fotografilor şi tuturor celor care iubesc mişcarea, muntele şi aventura. De vineri 13 septembrie, până duminică 15 septembrie se vor organiza concursuri pentru parapantişti: zbor de distanţă pe traseu impus, aterizare la punct fix; concursuri pentru mountain-bike de tip cross country, pe patru categorii şi un concurs de fotografie.

Locul de desfăşurare este Domeniul Schiabil Şureanu iar centrul de coordonare va funcţiona la Apres-Ski Ada. Premiile puse în joc pentru cei care se vor clasa pe primele locuri, la fiecare concurs, vor consta în cupe, diplome, tricouri, skipass pentru o zi şi cazare la pensiunile din zonă. Pe lângă acestea se vor acorda şi premii speciale.

Regulamentele de concurs, formularele de înscriere, programul evenimentului şi alte informaţii pot fi obţinute de pe pagina de facebook a evenimentului https://www.facebook.com/SureanuMBF sau de la coordonatorii concursurilor de parapanta respectiv, mountain-bike, Bogdan Oprea,e-mail: [email protected] şi Jean Tatu, e-mail: [email protected].


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea