Rămâi conectat

Sport

În Cupa României, turul secund, Metalurgistul Cugir – CSU Alba Iulia | CSM Unirea Alba Iulia, calificată mai departe!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În turul secund al Cupei României, miercuri, 7 august, la ora 17.30, este un derby „de Alba”, Metalurgistul Cugir – CSU Alba Iulia, iar CSM Unirea Alba Iulia este calificată mai departe întrucât are adversar pe CSM Deva, echipă desființată în această vară!

„Alb-negrii” din Cetatea Marii Uniri sunt deja în turul al treilea, prevăzut în 14 august, deoarece nu vor juca, programarea fiind numai pe hârtie.

În etapa anterioară, Metalurgistul Cugir a eliminat după prelungiri pe ACS Mediaș (4-1), CSU Alba Iulia a învins în deplasare pe SR Brașov (4-0), iar CSM Unirea Alba Iulia a realizat scorul rundei (10-0 la Galda de Jos)

Și în ediția trecută a Cupei României am avut o dispută CSU Alba Iulia – Metalurgistul Cugir, tur în turul secund, la Galtiu, tranșată de studenți cu scorul de 4-3 după prelungiri! În campionat, CSU s-a impus în ambele dueluri din sezonul regular, 5-0 la Cugir și 3-0 pe „Cetate”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Alexandra Cristea, atleta CS Unirea Alba Iulia: Două medalii de argint la Campionatele Naționale Under 20

Bera Larisa

Publicat

în

Alexandra Cristea, atleta CS Unirea Alba Iulia: Două medalii de argint la Campionatele Naționale Under 20 Alexandra Cristea, atletă cu dublă legitimate (CS Unirea Alba Iulia și LPS Alba Iulia), a obținut două medalii de argint la Campionatele Naționale Under 20, în probele de alergare, de 5.000 și 3.000 metri. Competiția s-a desfășurat, în ultimul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea