Rămâi conectat

Actualitate

În atenția șoferilor: Valabilitatea ITP-ului care expiră în perioada stării de urgență NU se prelungește

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În atenția șoferilor: Valabilitatea ITP-ului care expiră în perioada stării de urgență NU se prelungește

Registrul Auto Român informează șoferii cu privire la valabilitatea Inspecției Tehnice Periodice (ITP) în perioada stării de urgență. Dacă ITP-ul expiră în această perioadă, valabilitatea nu se prelungește.

În schimb, șoferii al căror ITP expiră se pot deplasa pentru efectuarea inspecției la stațiile dedicate bifând opțiunea potrivită pe declarația pe proprie răspundere, se arată într-un răspuns al Grupului de Comunicare Strategică.

Totodată, se precizează că orice decizie care privește activitatea RAR în acest sens va fi comunicată cu celeritate pe toate canalele oficiale.

Registrul Auto Român anunță că reprezentanțele sale din întreaga țară funcționează în condiții normale și conform programului obișnuit, iar instituția a luat măsuri pentru a limita interacțiunea între clienți și angajații săi.

„Autovehiculele sunt preluate de colegii noștri, iar la casierie aveți posibilitatea de a achita prestația cu cardul bancar”, au scris reprezentanții RAR.

RAR a instituit reguli speciale în această perioadă, iar clienții sunt rugați să le respecte. Astfel, clienții sunt obligați să se prezinte la RAR cu mașinile curate. Totodată, aceștia sunt rugați să se prezinte cu autovehiculele dezinfectate, în special când vine vorba de cele sosite din străinătate.

De asemenea, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat zilele trecută că rovinietele care expiră în perioada stării de urgență nu vor fi prelungite automat.

Surse: Digi24


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea