Rămâi conectat

Sport

În Alba se decide titlul de campioană de toamnă în Seria a 5-a! „Şepcile roşii”, deplasări de şase puncte la Cugir şi Galda de Jos

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mai sunt cinci etape din prima parte a campionatului în Liga a 3-a şi, după toate calculele, titlul de campioană de toamnă în Seria a 5-a, unde activează cele patru conjudeţene, se va decide în Alba.

„U” Cluj, marea favorită la promovare, a arătat slăbiciuni şi are de tras pentru a-şi atinge obiectivul, având de înfruntat opoziţia acerbă a formaţiilor din Alba. Conform ierarhiei actuale, primele 4 clasate, în ordine Metalurgistul Cugir, „U” Cluj, Performanţa Ighiu şi Industria Galda, pot termina turul în fotoliul pluşat al liderului. Cu amendamentul că gruparea de sub Drăgana şi găldenii lui Paul Ciucă au cu un meci mai mult decât contracandidatele, fără doar şi poate că în Alba se vor da două bătălii pentru titlul de campioană de toamnă. Descinderile „şepcilor roşii” de la Cugir (etapa a 13-a, vineri, 17 noiembrie) şi Galda de Jos (ultima rundă a turului, 2 decembrie) sunt adevărate războaie, meciuri de şase puncte în care se poate decide totul. Şi când am afirmat că în Alba se va stabili numele primei clasate la mijlocul stagiunii ne-am referit şi la ultimul derby judeţean, pe „Cetate”, dintre Unirea Alba Iulia şi Performanţa Ighiu. Şi apropos de gruparea condusă de Mihai Manea, dintre cele patru echipe ce revendică locul întâi, ighienii au cel mai facil program în acest final de tur, exceptând acel duel al orgoliilor cu „alb-negrii”. În plus aventura Performanţei poate fi sprijinită şi de rezultatele înregistrate de Metalurgistul şi Industria în confruntările de foc cu „U” Cluj. Să mai adăugăm că cele mai puţine şanse de a ierna în fruntea ierarhiei le are Industria Galda, aflată acum la 4 puncte de prima poziţie, şi cu un meci mai mult decât „U” Cluj sau Performanţa Ighiu.

În cele ce urmează vă prezentăm programul potenţialelor campioane de toamnă în Seria a 5-a:

*Metalurgistul Cugir (22 de puncte): etapa a 11-a: – stă, etapa a 12-a: Unirea Tăşnad (d), etapa a 13-a: „U” Cluj (a), etapa a 14-a: Viitorul Ghimbav (d), etapa a 15-a: Sănătatea Cluj (a).

*”U” Cluj (20 de puncte): etapa a 11-a: Gaz Metan Mediaş II (d); etapa a 12-a: Fotbal Comuna Recea (a); etapa a 13-a: Metalurgistul Cugir (d); etapa a 14-a: Avântul Reghin (a); etapa a 15-a: Industria Galda de Jos (d).

*Performanţa Ighiu (20 de puncte): etapa a 11-a: FC Avrig (d), etapa a 12-a: CFR Cluj 2 (a), etapa a 13-a: CS Iernut (d), etapa a 14-a: Unirea Dej (a), etapa a 15-a: Unirea Alba Iulia (d).

*Industria Galda (18 puncte): etapa a 11-a: CFR Cluj 2 (a), etapa a 12-a: Unirea Dej (d), etapa a 13-a: – stă, etapa a 14-a: Unirea Tăşnad (d), etapa a 15-a: „U” Cluj (a).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea