Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

În Alba există medicină de familie și la țară: Cabinet medical renovat complet în comuna Gârbova de Sebeș

Bogdan Ilea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În Alba există medicină de familie și la țară: Cabinet medical renovat complet în comuna Gârbova de Sebeș

România se află într-o criză de medici acută, iar peste 1.300 de comune din România nu dispun de un medic de familie. Nu este și cazul comunei Gârbova, unde în satul Reciu nu doar că există un medic de familie, dar clădirea unde acesta își desfășuară activitatea se află în modernizare completă.

Se lucrează la cabinetul medical de la Reciu. Se modernizează complet clădirea, apoi urmează să fie utilată cu aparatură modernă pentru siguranța și bunăstarea cetățeanului,” a transmis Ioan Muntean, primarul comunei Gârbova, pentru ziarulunirea.ro.

Primăria comunei Gârbova a început recent modernizarea și utilarea cu aparatură necesară dispensarul din comuna Reciu. Acesta o să dispună de toate aspectele esențiale pentru serviciile medicale de care au nevoie cetățenii comunei. Proiectul este finanțat din bugetul local, valoarea acestuia fiind peste 300.000 de euro.
Un act medical de calitate,trebuie să dispună de o locație adecvata, motiv pentru care, am dat curs obiectivului care se află în curs de desfășurare în momentul de față și anume:
– reparații la imobilul care deservește drept locație pentru desfășurarea actului medical pentru cetățenii din satul Reciu.
Lucrările se desfășoară conform graficului stabilit,urmând ca în scurt timp,acesta să fie funcțional și să răspundă nevoilor tuturor cetățenilor beneficiari de servicii medicale de bază, se arată într-o postare pe rețelele de socializare are primarului.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: Îi provoc pe deputații PNL din Alba să susțină trei legi pentru Apuseni – Extinderea gazului, reduceri la apă și facilități pentru firme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: Îi provoc pe deputații PNL din Alba să susțină trei legi pentru Apuseni – Extinderea gazului, reduceri la apă și facilități pentru firme Îi provoc pe cei doi deputați PNL din Alba care caută, în această perioadă, să mă atace pentru fiecare proiect de lege pe care îl depun, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea