Rămâi conectat

Ştirea zilei

În Alba, conservatorii și prefectul Gheorghe Feneșer fac jocurile PNL?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Baroni locali în alte județe, se pare că în Alba PSD-iștii sunt niște mielușei naivi!

După eșecul din mariajul cu PNL (din cadrul USL), când la nici o săptămână de la încheierea alegerilor locale, liberalii au făcut alianță cu PDL pentru a obține postul de viceprimar pentru Simone Albani și cel de vicepreședinte CJ pentru Florin Roman, acum sunt în pericol să fie din nou ”încornorați”, de această dată în ”căsnicia” politică cu conservatorii.

În urmă cu ceva timp Florin Roman a anunțat, din biroul său de pe Facebook, că ar fi avut loc o întâlnire a alianței socialist-conservatoare în cadrul căreia s-ar fi împărțit posturile de directori din județ:

Nu v-ați săturat de dinozauri și mincinoși :))?Astăzi socialistul șef al PSD Alba, Tovarășul Dîrzu spune că nu vor schimba directorii de deconcentrate :))! Asta după ce vineri Dîrzu și Asociații au împărțit posturile ocupate de liberali! Bucată cu bucată! Îți crește nasu ca lui Pinochio Tovarășe Dîrzu :))!”.

Florin Roman postare fb directori

Acum, bănuim noi că Florin Roman este un om informat, iar dacă cele scrise de dânsul sunt reale, înseamnă că ceva, cumva, a ”transpirat” din întâlnirea secretă, și se pare că pe filiera conservatorilor.

Iată de ce: în lunile decembrie 2013 – ianuarie 2014, comunicatele trimise presei de Instituția Prefectului Județul Alba i-au distrat pe unii ziariști întrucât la fișierele de word apărea că ar fi fost scrise de un oarecare autor OIR_Guest iar la firmă apărea OIR POSDRU Centru (cine mai are mail-urile poate să verifice și acum fișierele respective). Astfel de fișiere, scrise la OIR POSDRU Centru au mai fost trimise presei și de la AJPIS, de la PNL Alba și de la politicieni PNL-iști.articole scrise de la OIR POSDRU Centru

Noi nu știm sigur cu ce se ocupă această ”companie” OIR POSDRU Centru, dar un lucru este cert, toți acești politicieni și instituții enumerate mai sus, și-au redactat comunicatele sau articolele politice de pe calculatoarele acestei entități juridice. Ne întrebăm chiar dacă s-a făcut vreodată coadă la sediul OIR POSDRU Centru, dacă toți acești domni i-au folosit calculatoarele! Probabil ”compania” respectivă închiriază calculatoare și soft pentru editare de text. Sau poate ”compania” respectivă are ca obiect de activitate consultanța politică, pentru că altfel nu găsim o explicație. Asta ar explica, însă, cum pot ajunge informații dintr-o întâlnire PSD-PC… la PNL.

Astfel, dacă cele postate de Florin Roman pe rețeaua de socializare sunt reale, foarte probabil PSD-iștii din Alba sunt din nou ”încornorați” și au parte de o nouă căsnicie politică nereușită, de data asta cu PC-ul.

Oricum, noi regretăm că nu a dezvăluit mai multe despre posturile de director negociate, la fel cum regretăm faptul că nu ştim şi nu putem să îi informăm pe cititori ce s-a discutat sâmbătă, la ora amiezii, la Hotel Parc, la întâlnirea de taină PNL-PDL la care se pare că au participat printre alții: Teodor Atanasiu, Ioan Lazăr, Mircea Hava, Ion Dumitrel și Alexandru Pereș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un elev de la Colegiul Național “Bethlen Gábor” din Aiud, premiul III la etapa națională a olimpiadei de matematică pentru școlile cu predare în maghiară și calificare la faza internațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un elev de la Colegiul Național “Bethlen Gábor” din Aiud, premiul III la etapa națională a olimpiadei de matematică pentru școlile cu predare în maghiară și calificare la faza internațională Elevul Gábor Farkas Ferenc s-a calificat la etapa națională, unde a obţinut premiul III și s-a calificat la etapa internațională a olimpiadei. Citește și: FOTO: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea