Ziarul Unirea

În 8 ianuarie, ședință extraordinară a CL Alba Iulia: Documentația de urbanism pentru amplasarea stațiilor de încărcare a vehiculelor electrice, pe Ordinea de zi

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Consiliului local al municipiului Alba Iulia este convocat în ședință extraordinară, pe data de 8 ianuarie 2019. Pe Ordinea de zi se află următoarele proiecte de hotărâre:

Proiecte de hotărâri privind :

ELIT

1. Acoperirea deficitului secţiunii de funcţionare si a secţiunii de dezvoltare a bugetului local al Municipiului Alba Iulia aferent anului 2018 si a deficitului fondurilor externe nerambursabile aferent anului 2018
Iniţiator, Primar Mircea Hava

2. Modificarea Hotărârii nr. 205/2017 a Consiliului local
Iniţiator, Primar Mircea Hava

3. Aprobarea unor documentaţii de urbanism din municipiul Alba Iulia:

Art.l: Aproba Documentaţia „AMPLASARE STATII DE REINCARCARE PENTRU VEHICULE ELECTRICE, ALBA IULIA, STRADA LIVEZII, PIAŢA NAŢIUNII, STRADA BRÂNDUŞEI, CALEA MOŢILOR, BULEVARDUL REVOLUŢIEI 1989, solicitant MUNICIPIUL ALBA IULIA”, conform planului de situatie anexat.

Art.2: Aproba Documentaţia „AMPLASARE STATUIE MIHAI EMINESCU, RESTAURARE SI REAMPLASARE TROITA LEMN – IN CETATEA ALBA CAROLINA, ALBA IULIA, CETATEA ALBA CAROLINA, solicitant ASOCIAŢIA ELEON”, conform planului de situatie anexat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419