Rămâi conectat

Economie

În 4 noiembrie 2015, la Alba Mall – Topul Județean al Firmelor din Alba, ediția XXII-a

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Topul Județean al Firmelor, organizat în exclusivitate de Camerele de Comerț și Industrie, este un reper pentru mediul de afaceri, un clasament al celor mai competitive firme din județul Alba. Camera de Comerț și Industrie Alba organizează și în acest an  Topul Județean al Firmelor, ediția XXII-a.

topul firmelor“Ca în orice alt domeniu, și în sectorul economic, performanța trebuie recunoscută.  Este un top transparent și corect, realizat în conformitate cu legea, pe baza unei metodologii complexe. Această ediție a clasamentului bussiness include 1251 de operatori economici, care s-au situat pe primele locuri la nivelul județului Alba, în cele şase domenii majore de activitate, respectiv: cercetare, dezvoltare şi high-tech (43), industrie (325); agricultură, pescuit, piscicultură (123); construcţii (100); servicii (342); comerţ-turism (318). Anul acesta vor fi premiati 666 de agenti economici, locurile I-III, vor fi inmanate 113 distincii si 75 de trofee de excelenta ”, a declarat Corneliu Orzea, Președintele CCI Alba.

Camera de Comerț și Industrie este singura entitate, abilitată prin lege  să organizeze Topul Firmelor. Ajuns la editia a XXII-a, “Topul Firmelor 2014” reprezintă nu doar o obligație ce revine Sistemului Cameral, conform legii, dar și o sărbătoare a celor mai reprezentative societăți comerciale la nivel județean.

În cadrul evenimentului de pe data de 4 Noiembrie, de la Alba Mall – Sala BallRoom, va fi lansat catalogul „Topul Firmelor, ediţia 2014”, care cuprinde cea mai valoroasă bază de date pentru mediul de afaceri județean, reprezentând coordonatele celor peste 1200 de companii, clasate pe primele 10 locuri la nivel județean.

Cei interesați de locul pe care îl ocupă compania pe care o administrează, o pot face la numărul de telefon/fax: 0258 811772 sau pe adresa de e-mail: [email protected] (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se pregăteşte să lanseze o nouă măsură de finanţare cu fonduri europene pentru fermierii care vor să-şi cumpere utilaje noi. Sprijinul urmează să fie de maximum 400.000 de euro/fermă. Potrivit declaraţiei secretarului de stat în MADR, Sorin Moise, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea